نمایش 1–12 از 22 نتیجه

معرفی پاور بانک

اگر گوشی هوشمند، تبلت و یا حتی لپ تاپ دارید، حتما به یک پاور بانک احتیاج پیدا میکنید. امروزه با توجه به پیشرفت حوزه دیجیتال و فناوری، شاهد انواع مختلف شارژر های همراه هستیم که بسیار کاربردی هستند. اهمیت شارژر های همراه بسیار بالا است. در گذشته گوشی ها، دارای صفحه های کوچک بودند و خبری از قابلیت نمایش چندین میلیون رنگ در آنها دیده نمیشد (برخی از گوشی ها دارای صفحه سیاه و سفید بود). به همین دلیل برای مدت ها و یا هفته ها شارژ داشتند. اما امروزه موبایل های هوشمند با صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت، سرعت تخلیه باتری را افزایش میدهند.

همین دلیل باعث ایجاد اختلال در زندگی روزمره میشود. در حال حاضر با در دست داشتن یک پاور بانک میتوانید به کارهای روزمره خود سرعت بدهید و نگران تمام شدن باتری موبایل خود هم نباشید. همچنین ادغام پاور بانک و مودم های بی سیم باعث شده است تا با یک تیر دو هدف را بزنید و بتوانید از کارایی هر دو بهره ببرید.

پاور بانک وسیله ای کاربردی برای امور روزمره و حتی سفر

انواع پاور بانک

پاور بانک ها را میتوان از جنبه های مختلفی دسته بندی کرد. برای مثال اگر برای سفر های طولانی آماده می شوید، می توانید پاوربانکی را انتخاب کنید که ظرفیت بیشتری دارد. اگر مدت طولانی می خواهید شارژر همراه را حمل کنید، میتوانید از نسخه سبک تر آن استفاده کنید. موارد دیگری هم هستند که متناسب با کاربرد و نیاز شما مشخص میشوند که در ادامه به آنها می پردازیم.

  1. طراحی: طراحی پاور بانک ها به گونه ای است که میتواند توجه همه اقشار جامعه را جذب خود کند. همچنین طرح های فانتزی میتواند سلیقه همه گروه های سنی را پوشش دهد. از طرفی رعایت اصول ارگونومی هم میتواند بسیار موثر باشد و حمل آن را راحت تر کند. از طرفی وجود لبه های تیز و آسیب پذیر میتواند نگران کننده باشد.
  2. ظرفیت باتری: ظرفیت باتری شارژر های همراه هم متفاوت است. ظرفیت شارژر ها از مقادیر بسیار پایین تا ظرفیت های بسیار بالا به بازار عرضه میشوند. برای مثال، پاور بانک 10000 میلی آمپر ساعتی برای گوشی های هوشمند امروزی مناسب هستند. اما این رقم تا 70000 میلی آمپر ساعت و حتی بالاتر هم افزایش میابد. با توجه به نیاز خود، بهترین ظرفیت را انتخاب و خریداری کنید.
  3. وزن: توجه داشته باشید ظرفیت بالاتر به معنای وجود باتری بزرگتر و در نهایت سنگین تر است. به دلیل اینکه شما میخواهید شارژر همراه را حمل کنید؛ سنگین بودن بیش از حد آن میتواند اذیت کننده باشد.
  4. تعداد و نوع درگاه خروجی: پاور بانک های روزمره و معمولی دارای یک نوع درگاه خروجی هستند(USB). دیده شده است که برخی از پاور بانک های بسیار قوی و غول پیکر، دارای درگاه خروجی برق شهری هم(تنوع درگاه خروجی در برخی دستگاه ها خیلی وسیع است) هستند. به همین دلیل می توانند تمام وسایل برقی را روشن نگه دارند. از طرفی وجود یک خروجی کافی نیست و ممکن است چند نفر به طور همزمان بخواهند وسایل خود را شارژ کنند. بدین منظور شما به پاوربانکی نیاز دارید که درگاه های خروجی آن 2 عدد و بیشتر باشد(اغلب درگاه های خروجی از نوع USB هستند).
  5. قدرت و توان: شدت جریان خروجی(خروجی و ورودی)، توان دستگاه و ولتاژ دستگاه(خروجی و ورودی) پارامتر های مهمی بشمار میروند. برای مثال بالا بودن توان دستگاه میتواند سرعت شارژدهی دستگاه را افزایش دهد تا وسیله شما سریعتر شارژ شود. از طرف دیگر شدت جریان خروجی بالا و ولتاژ بالا نیز در سریع شارژ شدن موبایل(یا هر وسیله دیگر) سهیم هستند. همچنین شدت جریان و ولتاژ ورودی بالا باعث میشود تا پاور بانک زودتر شارژ و آماده بهره برداری شود.

  اطلاعات مهم پاور بانک بر روی بدنه آن حک شده است

کاربرد پاور بانک چیست؟

در ابتدا شارژر های همراه به عنوان یک منبع تغذیه قابل حمل تلقی میشدند. اما امروزه پاور بانک ها با مودم های همراه نیز ادغام شده اند. با این وجود نه تنها می توانید باتری خود را شارژ کنید بلکه میتوانید به عنوان مودم پرسرعت همراه هم از آن استفاده کنید. وجود چراغ قوه نیز میتواند یکی از کاربرد های تازه متولد شده شارژر های همراه محسوب شوند که در مواقع ضروری به کمک شما می آیند.

قیمت پاور بانک در چه محدوده ای قرار دارد؟

معیار های بسیاری وجود دارد که بر قیمت پاور بانک تاثیر میگذارند. شرکت های سازنده نیز در صدد تولید محصولی کارآمد و ارزان قیمت هستند. برند، ظرفیت، فناوری بکار رفته در آن، سبکی و …، از جمله مواردی هستند که تاثیر مستقیم بر قیمت میگذارند. اما با جستجو در بازار یا سایت ها میتوانید به این نتیجه برسید که برخی از برند های بزرگ دنیا(که در زمینه های دیگر مانند ساخت گوشی، تبلت و غیره، خبره هستند) در زمینه ساخت پاور بانک چنان قوی عمل نکرده اند.

گران بودن این اجناس صرفا به دلیل نام برند آنها است. اما در مقابل، برخی دیگر از برند های مطرح نیز در ساخت شارژرهای همراه قوی عمل کرده اند و به واسطه همین موضوع، قیمت پاور بانک آن شرکت ها، بالا است. گران بودن این اجناس در برابر خدمات و رفاهی که در اختیار مصرف کننده میگذارد، معقول و منطقی است.

ظرفیت و تعداد دفعات شارژ

همانطور که در بالاتر به آن اشاره شد، پاور بانک ها دارای ظرفیت های متنوعی هستند(5000 و 10000 و 20000 و …). همچنین شما با داشتن اطلاعات از ظرفیت باتری دستگاه خود(موبایل یا تبلتی که میخواهید به شارژ آن بپردازید) و همچنین ظرفیت شارژر همراه، میتوانید تعداد دفعات شارژ دهی را محاسبه کنید. توجه داشته باشید که ظرفیت نامی شارژر های همراه با مقدار واقعی آن ها کمی فاصله دارد. برای مثال ظرفیت پاور بانک، 20000 میلی آمپر ساعت است؛ اما میزان واقعی و مطلوب آن به حدود 19900 میلی آمپر ساعت میرسد(دقت داشته باشید که این اعداد صرفا برای مثال آورده شده است).

کلام آخر

پاور بانک ها در زمینه شارژ موبایل و وسایل الکترونیکی بوجود آمده اند. اما امروزه کاربرد آن ها بسیار وسیع تر و پیچیده تر شده است. شما با توجه به سلیقه، مدت زمان عدم دسترسی به برق و … میتوانید به انتخاب یک شارژر همراه خوب بپردازید. همچنین شارژر های همراه امروزی دارای قابلیت شارژ سریع هم هستند که میتواند در زمان شما بسیار صرفه جویی کنند. قابلیت مشاهده کردن ظرفیت باقیمانده شارژر همراه از طریق صفحه دیجیتال نیز امکان پذیر است. در برخی از پاور بانک ها هم از نشانگر های خاص دیگر(به عنوان مثال تعبیه کردن چراغ های کوچک) برای نشان دادن میزان شارژ باقی مانده، استفاده میشود.

وجود نمایشگر دیجیتال میتواند در هنگام تمام شدن، شما را باخبر کند